به گزارش روابط عمومی شهرداری شوشتر مهندس اسکندری نیا شهردار شوشتر از اجرای عملیات آسفالت ریزی خیابان ها و معابر سطح شهر شوشتر خبر داد.
مهندس اسکندری نیا اظهار داشت:
بر اساس نیازسنجی های صورت گرفته پروژه آسفالت خیابان ها و معابر شهری با هدف تأمین رفاه و آسایش شهروندان، تسهیل در تردد وسایل نقلیه و ساماندهی و بهسازی معابر انجام می شود.
شهردار شوشتر افزود: اولویت های آسفالت ریزی براساس ارزیابی و آماربرداری کلی از سطح شهر تعیین شده است ولی با این حال کلیه همشهریان عزیز می توانند در صورت شناسایی محلاتی که در آنها نیاز بیشتری برای آسفالت ریزی احساس می شود، درخواست کتبی خود را به شهرداری شوشتر ارائه نمایند تا پس از بررسی و ارزیابی کارشناسان مربوطه اقدام لازم در خصوص درخواست ایشان انجام شود.
شهردار شوشتر جلب رضایت شهروندان را مهمترین اولویت شهرداری شوشتر عنوان کرد و افزود: بعد از اتمام این مرحله شاهد ساماندهی و بهسازی وضعیت نامناسب آسفالت خیابانها و معابر اصلی و فرعی کهن شهر شوشتر خواهیم بود و از این حیث نقصانی در شهر وجود نخواهد داشت.