پایگاه اطلاع رسانی شهرداری
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری

سخن سردبیر

... [ادامه]
نوشته شده در تاریخ ۰۸/۰۲/۱۴۰۴ ساعت ۰۴:۴۳ |

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی کهن شهر شوشتر، جلسه ستادکارگروه آلایندگی شهرداری و شورای اسلامی شهر شوشتر در روز یک شنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴با حضور اعضای شورا،سرپرست شهرداری و معاونین مربوطه در سالن جلسات شورای شهر شوشتر برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر محمدحسین پورمحمدی رییس شورای اسلامی شهر شوشتر
حادثه ناگوار و دردناک انفجار در بندر شهید رجایی را به ملت شریف ایران و خانواده‌های جان‌باختگان تسلیت گفت و بهبودی مصدومان این سانحه ناگوار را از خدواند متعال مسئلت نمود.
سخنگوی شورای شهر شوشتر همچنین فرا رسیدن هفته کار و کارگر را به کارگران شریف ایران بویژه کارگران شهرداری شوشتر تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد با تلاش مجموعه کارگران و پرسنل زحمت کش شهرداری شوشتر،خدمات ماندگاری به شهروندان عزیز ارائه شود.: .
سخنگوی شورای شهر شوشتر با اشاره به تغییر و تحولات صورت گرفته در شهرداری شوشتر گفت:جلسه امروز نخستین جلسه پس از انتصاب سرپرست شهرداری می باشد و انتظار داریم که روند خدمات رسانی بویژه پروژه های عمرانی نه تنها دچار خلل نشود بلکه سرعت بیشتری به خود گیرد. وی ادامه داد اعضای شورای شهر شوشتر همچون گذشته با حساسیت روند اجرای پروژه های عمرانی مرتبط با إلایندگی و…را رصد خواهد کرد و خط قرمز ما منافع عمومی می باشد و هر چه زودتر این پروژه ها می بایست طبق برنامه زمان بندی اعلام شده به بهره برداری رسیده و و در اختیار مردم قرار گیرد تا همه شهروندان از برکات آن بهره مند شوند.رئیس شورای شهر شوشتر در پایان با اشاره به برگزاری برنامه بزرگداشت علامه محقق حاج شیخ محمدتقی شیخ شوشتری (ره) از عموم مردم و ارادتمندان این علامه بزرگوار دعوت کرد به منظور پاسداشت این علامه عالیقدر و مقام شامخ روحانیت در این برنامه حضور پیدا کنند.
در ادامه جلسه،مصوبات جلسات پیشین مطرح و روند اجرایی شدن آنها بررسی شد.روشنایی پارک ۴۷هکتاری و فضای سبز ورودیهای شوشتر ،استاندارسازی علائم راهنمایی و ترافیکی سطح شهر،طرح ممیزی،پیگیری جمع آوری فاضلاب از رودخانه گرگر در محدوده پارک های ش ه ی د سیفی، مطهری،سیکا از مراجع مربوطه،موزه شهرداری شوشتر و… از مهم ترین موارد مطرح شده در جلسه امروز بود که بطور مبسوط پیرامون آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تصمیمات مقتضی جهت اجرای سایر مصوبات اخذ گردید.

درباره نویسنده / شهرداری شوشتر

[ همه نوشته های شهرداری شوشتر → ]

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد