پایگاه اطلاع رسانی شهرداری
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری

سخن سردبیر

... [ادامه]
نوشته شده در تاریخ ۰۳/۰۳/۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۴۶ |

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی کهن شهر شوشتر، محمدنژاد سرپرست شهرداری شوشتر اعلام کرد:
فرآیند واگذاری حق بهره‌برداری از اراضی ملی برای احداث جایگاه دفن پسماند در حال پیگیری و طی مراحل قانونی تا رسیدن به نتیجه نهایی است.
وی افزود: این موضوع از سال ۱۳۸۳ به‌عنوان یکی از معضلات جدی زیست‌محیطی منطقه در دستورکار شهرداری شوشتر قرار داشته و هم‌اکنون با تلاش‌های مستمر وارد مرحله‌ای مهم و تعیین‌کننده شده است.

محمدنژاد خاطرنشان کرد: در چارچوب ماده (۹) آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح تبصره (۱) ماده (۴۷) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب ۱۳۹۰/۱/۲۰ و بر اساس ابلاغیه اصلاح شیوه‌نامه فنی و اجرایی بهره‌برداری از مراتع، شهرداری شوشتر مبلغ ۳,۰۴۹,۷۷۹,۶۰۰ ریال از محل اعتبارات آلایندگی را به حساب اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خوزستان واریز کرده است با تشکیل کمیسیون نهایی میگردد

◽وی در ادامه تصریح کرد: در راستای حل ریشه‌ای مشکلات زیست‌محیطی، طرح جامع مدیریت پسماند به تصویب رسیده و هم‌اکنون در حال تهیه و آماده‌سازی طرح تفصیلی جهت اجرای دفن بهداشتی پسماند در منطقه هستیم.

▫️سرپرست شهرداری شوشتر در پایان ابراز امیدواری کرد با تکمیل فرآیندهای قانونی و اجرای کامل این طرح، گامی بلند در مسیر حفظ محیط زیست، ارتقاء سلامت عمومی و توسعه پایدار شهر شوشتر برداشته شود.

درباره نویسنده / شهرداری شوشتر

[ همه نوشته های شهرداری شوشتر → ]

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد