پایگاه اطلاع رسانی شهرداری
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری

سخن سردبیر

... [ادامه]
نوشته شده توسط در تاریخ ۳۱/۰۶/۱۴۰۴ ساعت ۰۵:۴۷ |

به گزارش روابط عمومی شهرداری شوشتر، نشست کمیته عمران و سیمای شهری این شهرستان روز یکشنبه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد سادات‌ابراهیمی نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی، علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت و حریم آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور، آرش قنبری فرماندار شوشتر، محمد جوروند مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان،محمد حسین پور محمدی رئیس شورای شهر، علی واهبی شهردار شوشتر و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.
پیش از آغاز جلسه، مسئولان از منطقه کوی امیرکبیر (صحرای بلبل) بازدید کرده و در گفت‌وگو با ساکنان، در جریان مشکلات و درخواست‌های آنان قرار گرفتند.
در این نشست، مباحث مهمی در حوزه عمران و خدمات شهری از جمله ساماندهی ساخت‌وسازها، تعیین تکلیف عرصه و حریم شوشترنو، رسیدگی به مسائل کوی امیرکبیر و همچنین وضعیت شهرک‌های اندیشه و علم‌الهدی بررسی شد. بر اساس مصوبات، مقرر گردید شورای فنی شهرستان در هفته جاری برای پیگیری تخصصی این موضوعات تشکیل شود.

همچنین مسائل میراث فرهنگی همچون مرمت پل تاریخی شادروان، بازگشایی خیابان میرزاهادی و احداث موزه در شوشتر نیز مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

علی واهبی، شهردار شوشتر در حاشیه این نشست با تأکید بر لزوم تسریع در حل مشکلات حریم و ساخت‌وساز شهری، اظهار داشت: «شهرداری شوشتر تمام توان خود را در کنار دیگر دستگاه‌های اجرایی برای ساماندهی وضعیت شهر و حفظ میراث ارزشمند شوشتر به‌کار خواهد گرفت.»

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شوشتر

درباره نویسنده / شهرداری شوشتر

[ همه نوشته های شهرداری شوشتر → ]

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد